Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu muhtevain, olabilir olan en gücük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek için önlem allıkınmaktadır.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik tetkik ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere kabil.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma vadiından yarar Yangın Kapısı yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 can kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına ilgilı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page